onsdag 18 november 2015

Insamlingen

Ett stort tack till alla er som bidragit med pengar till vår insamling. Vi har fått in mycket mer pengar än väntat och har därmed kunnat köpa både rullstolen och allt skolmaterial eleverna kan tänkas behöva. Utöver det kommer vi även att kunna stödja några lokala organisationer och eventuellt också fysioterapi åt Juma.

Här kommer några bilder från måndagen då vi var och provsitta de två rullstolarna vi beställt från Nairobi.  


Jag, Jumas mormor, Frida och Juma
En lycklig kille
Butiken vi köpte rullstolen från


Officiellt fick Juma sin rullstol idag och i samband med detta ordnade vi en ceremoni i skolan. På plats var både media, klassens lärare, vicerektorn, socialarbetaren, Jumas mormor, hans syskon, Kajuna och klassens elever. En riktigt stor happening. Allt började med att vi samlades i klassen för att en stund senare förflytta oss ut på gården, i skuggan av den heta solen. Efter en halv timmes väntan var alla som skulle äntligen på plats. Vi vuxna presenterade oss i tur och ordning och tal hölls. Efter det lyftes Juma ner i sin sprillans nya rullstol. Avslutningsvis bjöd vi på kaka, kex och annat smått och gott.  

Det var härligt att se glädjen i Jumas ögon. Tillsammans med er hjälp där hemma har vi gett honom möjligheten att röra sig på egen hand och samtidigt nytt hopp. Så otroligt glad för hans skull. Hoppas att allt går bra och att detta underlättar hans liv i framtiden.  



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar