söndag 29 november 2015

Tankar om mat

Det känns som om vi inte gjort annat än ätit detta veckoslut. Fridayclub på fredagen och middag med Manjit och Kiran på lördagen. Så idag ska det minsann bli en lite hälsosammare dag. Hittills har det gått bra. Har ätit ägg, frukt och yoghurt till frukost och sallad till lunch. Får se hur det blir på kvällen då vi skall till vår kompis Hassan för att tillreda en libanesisk middag. Allt kan hända i paradiset.


Fredagens seafood platter
Motorcykelselfie med Moses, en av våra favoritservitörer på Tilapia
Eftersläpp på Villa Park
Lördagsfin


Fördelen med att komma hem till Finland är all bekant mat och vardagsrutinerna. Speciellt saknar jag grynost, rågbröd, ost och gröt på morgonen. Och så träningen så klart. Här har man känt sig uppsvälld och otränad sedan dag ett. Högst antagligen på grund av allt vetemjöl och all olja man dagligen får i sig. Men samtidigt har det varit roligt att få prova på så många lokala maträtter och delikatesser. Och man börjar ju uppskatta maten i sitt hemland allt mer på man får prova på en helt annat kost. Plus att man får nya rätter att briljera med. Win win, sku jag säga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar